Welkom op de site van Reflexi

Een praktijk voor reflexintegratie en onderwijsondersteuning

Heeft u of uw kind problemen op het gebied van concentratie, leren, schoolse vaardigheden, motoriek, houding, hechting, stress, prikkelgevoeligheid, trauma, zelfvertrouwen of slapen? Dan kun je ondersteuning krijgen in mijn praktijk Reflexi.

Reflexi is een praktijk voor reflexintegratie. Er worden voornamelijk technieken aangeboden vanuit de Masgutovamethode, ook wel MNRI. Daarnaast kunnen ook RMT-i, QRI, Moved Based Learning, Braingym, visuele oogscreening en de Essential Tool ingezet worden.

Even voorstellen

Ik ben Pauline Haagsma-Kleijwegt en ik ben eigenaar van deze praktijk Reflexi.

Al 27 jaar ben ik werkzaam in het onderwijs geweest als groepsleerkracht en de laatste 10 jaar als intern begeleider.

In mijn privĂ©situatie ben ik getrouwd, moeder van twee kinderen en ook pleegmoeder. Sinds september 2022 ben ik gestart bij Jeugdformaat als gezinshuisouder. Wij hebben aan huis het gezinshuis “De Maatjes”.

Ik ben zo enthousiast over de mooie effecten van deze methodes dat ik het graag wil delen in mijn praktijk Reflexi.

2 Replies to “Welkom op de site van Reflexi”

Comments are closed.